Hotel Opal Cap Aurora ***

Hotel Opal este amplasat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la 50 m de faleza Marii Negre.
Descriere
Hotel Opal recent modernizat, ofera turistilor petrecerea sejurului intr-un ambient modern conform clasificarii standardelor de 3 stele.
Capacitatea de cazare a hotelului este de 239 structurata pe camere double si 8 apartamente ( dormitor cu pat matrimonail, living cu canapea – posibilitate extensie, 2 balcoane + baie si vedere mare), dintre care 150 de camere sunt orientate cu vedere catre mare.
Camerele difera ca design in functie de etaj, cele de la etaj inferior sunt decorate simplu cu aspect futurist, mobila in nuante zebrano iar baile reprezentate de culori placute, iar camerele de la etajele superioare in culori de cires, maron, albastru, bej si galben oferind aceleasi facilitati, de 3 stele, respectiv: T.V. cablu, racitor, aer conditionat, baie proprie si balcon.
Hotelul Opal ofera turistilor si alte facilitati ca: restaurant modern categoria I cu 500 locuri, bar si terasa, acces internet, loc de joaca pentru copii, 4 sali de conferinte dotate cu toate facilitatile optime desfasurarii activitatilor specifice.

Hoteluri 3 stele

Related Listing

Place Your Review

Rate this place by clicking a star below :

Send To Friend

Captcha Verification
captcha image

Send Inquiry

Captcha Verification
captcha image